سخن روز
.
60 هزار تُن گوشت دام و طیور در قم سالانه تولید می‌شود
1404/05/04

سرپرست تعاون روستایی قم اعلام کرد:

60 هزار تُن گوشت دام و طیور در قم سالانه تولید می‌شود

قم - ایرنا سرپرست تعاون روستایی استان قم گفت:‌ سالانه به طور میانگین، نزدیک به 60 هزار تُن گوشت قرمز( دام سبک و سنگین)‌ و همچنین گوشت طیور( مرغ و سایر ماکیان)‌ در قم تولید و برای مصرف در استان و سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.

سعید مومنی عظیمی صبح امروز با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: دامداران و مرغداران استان قم در زمینه پرورش انواع دام و طیور دارای سابقه و مهارت زیادی هستند و همین ظرفیت موجب شده تا این استان در تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز وضعیت خوبی داشته باشد.

وی افزود: در کنار تلاش بهره‌برداران بخش دام و طیور استان برای تولید گوشت مورد نیاز مردم، سازمان تعاون روستایی قم نیز بر اساس اولویت کاری خود در خصوص تامین امنیت غذایی شهروندان، همراه تولید کنندگان این بخش است و از هرگونه سرمایه گذاری برای افزایش ظرفیت‌های تولید محصولات دامی در استان حمایت می‌کند.

گفتنی است بیش از 40 درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان‌ می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام‌ شده‌است.

تعداد مشاهده خبر59 بار
تصاویر مرتبط
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_template13_block771
Powered by DorsaPortal
بارگذاری چیدمان اولیه